TEMPAHAN & BAYARAN

Untuk Tempahan Sila SMS / WhatsApp / Tel : 011-10092506-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
CARA MEMBUAT TEMPAHAN !!!


SEMAKAN 1: Membuat Tempahan
1. Sila SMS / WhatsApp atau email jumlah barang yang hendak di beli.
2. Kami akan confirmkan tempahan anda melalui sms @ email.
3. Anda buat pembayaran ke akaun di bawah dalam tempoh 24 jam dari tarikh pesanan.
4. Email atau sms butir transaksi pembayaran seperti dalam resit transaksi (Tarikh, Masa, Jumlah).
5. Barang anda akan diposkan ke alamat anda dengan segera.


SEMAKAN 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran berjumlah RM 27.95 (1 pad RM 19.95 + RM 8 pos laju) ke salah satu akaun di bawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank
No. Akaun
Pemilik Akaun

CIMB

8601 3167 41

Nosk Enterprise
Maybank
1623-3901-7045
Amat Khairullizan

* Anda perlu meletakkan email nosk4u@yahoo.com sebagai 3rd party email jika membuat pembayaran melalui Maybank2u/ CIMB Clicks/BankIslam.biz dan lain-lain. 
* Untuk pembelian lebih dari satu unit sila rujuk pada laman PROMOSI untuk senarai harga. Harga tersebut tidak termasuk yuran pos sebanyak RM 8.00 (Semenanjung) atau RM 11 (Sabah/Sarawak). Untuk itu sila tambah RM 8 atau RM 11 untuk pos laju ke kawasan anda.
* Lebihan bayaran melalui kaedah Fund Transfer atau ATM transfer atau Cash Deposit tidak akan dikembalikan melainkan diberitahu kelak. 

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: SMS kan butiran pembayaran seperti (Tarikh, Masa, Jumlah) sebagaimana yang tertera dalam resit bank ke nombor 011-10092506


SEMAKAN 3: SMS / EMAIL Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)
Anda perlu sms / email kan butiran tempahan (Jumlah Unit, Nama, Alamat) serta bukti pembayaran (Jumlah, Tarikh & Masa Transaksi anda kepada kami untuk membolehkan kami mengesan pembayaran anda dan juga menghantar produk yang ditempah. Butiran pembayaran boleh di SMS ke 011-10092506 atau emailkan ke nosk4u@yahoo.com.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Untuk Tempahan Melalui KAD DEBIT Atau PAY PAL

Sila ke SHOPEE kami, klik di sini.


 

https://shopee.com.my/noskmalaysia


No comments:

Post a Comment


...